Roomservice

Ik was op zakenreis in Rusland, na een zware dag was ik helemaal stuk, ik verlangde naar een warm bad om vervolgens lekker het bed in te duiken. Ineens werd er op de deur geklopt. Ik weet nog dat ik dacht dat het misschien een collega was, die nog iets van me wou weten. Snel sloeg ik nog iets om mijn lichaam en opende de deur. Daar stond niet mijn collega maar een hele knappe roomservice sexyRussische.
Deze Rus keek me sexy aan en vroeg of ik een massage op mijn hotelkamer had besteld.
Ik begon te glimlachen, ze maakte mij duidelijk dat ik alleen maar op mijn buik moest gaan liggen op bed en de handdoek om kon houden. Nou dat wou ik wel, dus nodigde ik deze knappe dame uit om binnen te komen. Ze begon me heerlijk te masseren om mijn rug, ze had al snel in de gaten dat ik het erg lekker vond. Dat merkte ze wel als je begrijpt wat ik bedoel.

Ze klom van mij af en vroeg of ik een body massage wou?

Ik draaide mij om en keek haar in haar mooie blauwe ogen.
En gaf aan dat ik dat wel graag wou. Snel ging ik liggen met een handdoek over mijn pik. Ze begint te masseren het was geweldig. Ineens ging ze een stuk lager. Onder de handdoek langs en begint te glimlachen. Ze trok haar pakje uit en ik zag haar tepels door haar doorschijnende bh. Toen trok ze alles uit, daar stond ze. Wat een geweldig lichaam, die blauwe ogen, die grote borsten en dat geschoren kutje. Mmm ik kon mezelf niet goed inhouden. Al snel zag ze dat ik een stijve had. Ze pakte mijn ballen vast en likte mij langs mijn pik. Ik voelde al snel dat ik klaar moest komen, maar probeerde mij zo goed mogelijk in te houden. Ik vroeg haar op mijn bed en begon haar te likken. Tussen haar strakke lipjes, duwde ik vervolgens mijn pik bij haar naar binnen. Al snel kwam ik klaar in deze Russische. Ze vond dat ik het geweldig deed, en vertrok. Dit was geweldig, tijd om in bad te gaan!

Bron: http://www.bloggers.nl/adult

Maria