Seks in het magazijn

Maandagochtend, bah het weekend is al weer voorbij. Het is weer tijd om naar het werk te gaan denk ik. Slaperig stap ik uit mijn bed, trek mijn kleren aan en loop naar de badkamer. Tijdens het opfrissen bedenk ik me dat er vandaag een nieuwe collega komt. Ik werk in een groot magazijn. Het is er de laatste tijd erg druk, ik kan wel een extra iemand gebruiken om mij te helpen met al dat werk. Dan moet ik er natuurlijk wel fris en netjes uitzien. Je weet maar nooit.. Eenmaal op het werk aangekomen begin ik met mijn taak, het is er ontzettend druk, al dat sorteren wat vandaag nog

sex in magazijngedaan moet worden. Dan ineens hoor ik mijn naam, ik draai mij om en daar staat de baas. Hij zegt, kijk dit is Ellen.. Ellen is een mooie blonde meid met grote borsten, ik kan mijn ogen er niet van afhouden. De baas geeft aan dat ik haar in moet werken. Graag zelfs denk ik! Zie haar kijken met die mooie ogen, haar korte rokje over die ronde billen. We beginnen met de basis zeg ik tegen haar, en laat haar zien hoe het allemaal in zijn werk gaat in dit magazijn. Ik kijk op mijn horloge, pauze.. In de pauze gaat iedereen naar de kantine en is er dus niemand in het magazijn.

Ik waag het erop en duw Ellen op een pallet, ze kijkt me geil aan.

Zou ik jou even alles laten zien hier hijg ik in haar oor. Ze bedenkt zich niet en grijpt naar mijn pik. Zachtjes streelt ze over mijn stijve pik. Ik doe mijn broek uit en laat me pijpen door deze godin. Daarna leg ik haar op een stapel dozen trek haar rokje omlaag en begin haar te beffen. Wat is ze heerlijk nat, ze wil meer fluistert ze. Ik duw mijn harde lul in haar wanneer ik ineens mijn naam hoor. Ze zouden zich wel afvragen waar ik gebleven ben. Sst fluister ik en neuk door. We moeten het snel  afmaken hijg ik terwijl ik haar klaar neuk. De pauze is voorbij gevlogen, voor we het weten komen onze collega’s terug, dus we moeten snel zijn. Ellen duwt me van haar af en zuigt mijn pik leeg. Zo is er ook geen bewijs meer lacht ze. Snel weer aan het werk.

Bron: http://adultx.punt.nl/

Maria